-10%

Black-Camo Pullover Premium 310 Hoodie

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen verzonden
  • Overzicht
  • Details
  • Ontmoet de Fox Black-Camo Pullover Premium 310 Hoodie, dé perfecte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze hoodie alles wat je nodig hebt om je warm te houden tijdens die koude ochtenden aan het water, maar ook casual en trendy te blijven in het dagelijks leven.

    Deze premium hoodie is vervaardigd van een duurzame stof van 310gsm, bestaande uit 80% katoen en 20% polyester, die zacht aanvoelt en uitstekend isoleert. Het stijlvolle Fox camo-patroon op de schouders en panelen zorgt voor een eigentijdse en stoere uitstraling, waardoor deze hoodie zowel functioneel als modieus is.

    De hoodie is ontworpen met elastische ribboorden aan de mouwen en zoom, zodat hij altijd goed aansluit en wind buiten houdt. De met microfleece gevoerde capuchon voegt extra warmte toe en kan eenvoudig versteld worden met trekkoorden, waardoor je hem kunt aanpassen aan de omstandigheden. De zachte voering van de capuchon zorgt ervoor dat je ook op de koudste dagen behaaglijk blijft.

    Of je nu langs de waterkant staat, een lange wandeling maakt of gewoon op zoek bent naar een comfortabele hoodie voor dagelijks gebruik, de Fox Black-Camo Pullover Premium 310 Hoodie biedt alles wat je nodig hebt. De combinatie van hoogwaardige materialen, uitzonderlijke afwerking en een eigentijds ontwerp maakt dit kledingstuk tot een must-have voor elke visser of outdoorliefhebber.

    Belangrijkste kenmerken:

    • Premium kwaliteit: Gemaakt van 80% katoen en 20% polyester voor duurzaamheid en comfort.
    • Stijlvol design: Inclusief iconisch Fox camo-patroon voor een unieke uitstraling.
    • Warmte en comfort: Microfleece gevoerde capuchon met trekkoorden en elastische ribboorden voor extra isolatie.
    • Veelzijdig: Geschikt voor zowel outdoor-activiteiten als dagelijks gebruik.

    Beschikbaar in diverse maten, zodat je altijd de perfecte pasvorm vindt. De Fox Black-Camo Pullover Premium 310 Hoodie is niet alleen een kledingstuk, het is een investering in comfort, stijl en prestaties – waar je ook bent!

Volg ons

Instagram settings not set