Haken KV-1 (10 pcs)

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen verzonden
  • Overzicht
  • Details
  • De KV1 Circle haak van Fun Fishing heeft een zeer ronde vorm, waardoor karpers minder kans hebben om zich van de haak te ontdoen, wat het aantal losschieters aanzienlijk vermindert. De hoge weerstand en extreme scherpte van deze haak maken het mogelijk om zelfs de grootste vissen met succes te vangen.

    Kenmerken:

    • Vorm: Zeer rond, vermindert het aantal losschieters
    • Weerstand: Hoge weerstand, geschikt voor grote en sterke vissen
    • Scherpte: Extreme scherpte voor effectieve inhaking

    Beschrijving: De KV1 Circle haak van Fun Fishing is speciaal ontworpen om het aantal losschieters tijdens het vissen te verminderen. Dankzij de zeer ronde vorm biedt de haak weinig grip voor karpers om zich los te maken, waardoor uw vangst veilig aan de haak blijft. De hoge weerstand van de haak zorgt ervoor dat hij bestand is tegen de kracht en het gewicht van grote vissen, terwijl de extreme scherpte zorgt voor een snelle en effectieve inhaking.

    Of u nu een ervaren visser bent of net begint, de KV1 Circle haak biedt de betrouwbaarheid en prestaties die u nodig heeft om uw vangsten te maximaliseren. Voeg deze haak toe aan uw visuitrusting en ervaar het verschil in uw visresultaten.

    Kies voor de KV1 Circle Fun Fishing haak en verhoog uw succes aan de waterkant met dit hoogwaardige, betrouwbare product. Perfect voor zowel beginners als ervaren vissers die streven naar de beste resultaten.

Volg ons

Instagram settings not set