Shelf Life ISO Fish 1 kilo

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen verzonden
  • Overzicht
  • Details
  • De Mainline Shelf Life boilies zijn het resultaat van meer dan dertig jaar onderzoek, testen en kennis in het maken van aas. Deze boilies bieden de moderne visser het beste 'food-source' shelf life aas mogelijk. De basismixen zijn gecreëerd uit een combinatie van complexe vismelen, zeer verteerbare en nutritionele ingrediënten en additieven, gecombineerd met de bewezen en betrouwbare vloeibare smaken van Cell, Essential Cell en Link.

    Belangrijkste Kenmerken:

    • Hoogwaardige Basismixen: Gemaakt van complexe vismelen en zeer verteerbare ingrediënten die zorgen voor een hoge voedingswaarde en langdurige resultaten.
    • Directe Aantrekking: Het aas geeft een voedselsignaal af zodra het in het water komt, wat zorgt voor directe aantrekkingskracht op de vissen.
    • Langdurige Houdbaarheid: Dit topkwaliteit aas behoudt zijn smaak en voedingswaarde gedurende lange tijd. Bewaar eenvoudig op een koele, droge plaats buiten direct zonlicht om de conditie te behouden.
    • Diverse Maten: Verkrijgbaar in 10mm, 15mm, 18mm en 20mm, waardoor je altijd de juiste maat voor elke visomstandigheid hebt.

    Compatibiliteit en Gebruik:

    Deze boilies werken perfect in combinatie met de bijpassende Dedicated Hookbaits, Groundbaits, Pellets, Particles en vloeibare additieven en versterkers van Mainline. Dit betekent dat je alles hebt wat je nodig hebt om in elke vissituatie succesvol te zijn – klaar voor gebruik, het hele jaar door!

    Samenvatting:

    De Mainline Shelf Life ISO Fish boilies bieden de ultieme combinatie van hoge kwaliteit, langdurige houdbaarheid en directe aantrekkingskracht. Dankzij de geavanceerde basismixen en bewezen vloeibare smaken ben je verzekerd van het beste aas voor elke visserij. Voeg deze boilies toe aan je uitrusting en verhoog je kansen op succes bij je volgende visavontuur.

Volg ons

Instagram settings not set