Record zilver is één van onze wel gekende lokazen, gekenmerkt als één van onze zwaardere kanaal producten. We zijn door enkele vissers aangesproken geweest die zeiden dat de record zilver best wel zout smaakt, ondanks zijn zoete geur. Is het daarom niet interessant om een zoete variant op de markt te brengen?
Omwille van deze reden hebben wij dan ook eens met onze testvissers samen gezeten en gekeken of het interessant was om een nieuwe record te ontwikkelen = de record sweet.
Tijdens onze ontwikkeling van record sweet hebben wij gezocht naar verschillende kwaliteitsvolle type biscuits, het zout gehalte wat aangepast en alle grove bestanddelen extra fijn gemalen. Als finishing touch hebben we bij de record sweet enkele kwaliteitsvolle sweetners toegevoegd.
De record sweet is vrij plakkerig en heeft best wel wat water nodig in zijn bereidingsmethode (werk altijd met een drie tijden regime).
We geven hieronder enkele tips die voor ons het beste werkten:
Voor de vaste stock
1 deel record sweet en 1 deel black earth (ideaal voor de warme periode)+ additief naar keuze (M's secret of brasem caramel).
of
Als feeder combinatie of vaste stock
1 deel record sweet, 1 deel Feeder Turbo+ en 1 deel feeder bream + addief naar keuze en wat sinking crumbs
of
Als feeder combinatie of vaste stock
1 deel Record Sweet + ½ deel SUPERCUP + ½ deel BEET (mogelijks wat extra chapelure toevoegen als het te plakkerig is) + additief naar keuze (M's secret of brasem caramel)
Specificaties:
- Zoete geur
- Zoete smaak
- Fijn product
- Enorme kleefkracht