-10%

Therma-Foil Winter Suit

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen verzonden
  • Overzicht
  • Details
  • Ontdek de Matrix Therma Foil Winter Suit, ontworpen om je warm en droog te houden in de meest barre weersomstandigheden. Dit hoogwaardige winterpak combineert een waterdichtheid van 5.000 mm en een ademend vermogen van 3.000 g/m², zodat je beschermd bent tegen regen en wind, terwijl overtollige warmte wordt afgevoerd. Dankzij de innovatieve Therma-foil hitte-reflecterende technologie blijf je langer warm, doordat je eigen lichaamswarmte wordt gereflecteerd.

    De jas is uitgerust met een verstelbare capuchon met klep, een 2-weg rits met stormflap, en Sherpa-fleece gevoerde zakken voor extra warmte. De elastische boord en verstelbare manchetten zorgen voor een perfecte pasvorm, zelfs in stormachtig weer. De bijpassende salopettes hebben een deels elastische taille en ritsen met stormflappen voor gemakkelijke toegang, zelfs met laarzen aan. Beide stukken zijn volledig gevoerd met dikke thermische isolatie en alle naden zijn getapet voor maximale waterdichtheid.

    Verkrijgbaar in de maten Small tot XXXXL, is dit winterpak ideaal voor vissers en outdoorliefhebbers die geen concessies willen doen aan comfort en bescherming in de winter.

Volg ons

Instagram settings not set