Vers Gekookt kemp of hennepzaad 20 Kilo

Levertijd: 4-5 Werkdagen
  • Overzicht
  • Details
  • Reniers Fishing Vers Gekookt Kempzaad of Hennepzaad 20 Kilo

    Bij Reniers Fishing bieden we vers gekookt kempzaad of hennepzaad aan, speciaal bereid om uw vissessies te optimaliseren. Kempzaad, of hennepzaad, staat bekend om zijn hoge oliegehalte en zijn vermogen om vissen aan te trekken, waardoor het een favoriet is onder sportvissers. Het correct voorbereiden van kempzaad – weken en koken – kan echter tijdrovend zijn. Reniers Fishing biedt een oplossing door dit proces voor u uit handen te nemen. Ons kempzaad wordt volgens een nauwkeurig kookproces voorbereid, waardoor de optimale zachtheid en effectiviteit behouden blijven.

    De 20 kilo kempzaad wordt geleverd in vier handige zakken van 5 kilo, waardoor het eenvoudig te transporteren en op te slaan is. Deze grote hoeveelheid is perfect voor langere vissessies of om in bulk aan te schaffen en zo voorbereid te zijn voor meerdere trips naar het water.

    Een bijkomend voordeel is dat dit kempzaad gemakkelijk in te vriezen is, zodat u het kunt bewaren en gebruiken voor meerdere sessies, zonder verlies van kwaliteit of effectiviteit.

    Levertijd: Het verse kempzaad wordt op bestelling gemaakt en de levertijd bedraagt 3 tot 4 werkdagen, zodat u altijd gegarandeerd bent van een vers product dat direct klaar is voor gebruik.

    Of u nu kiest voor kempzaad met of zonder bewaarmiddel, ons product biedt maximale aantrekkingskracht en versheid, essentieel voor een succesvolle vissessie.

Volg ons

Instagram settings not set