Cardiff Armajoint 60SS 60mm - 5.4g

€21,95
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen verzonden
  • Overzicht
  • Details
  • Shimano introduceert de Cardiff ARMAJOINT 60SS, een longcasting jointed swimbait die speciaal is ontworpen voor forel en andere kleine roofvissen. Dit geavanceerde kunstaas combineert cutting-edge technologieën zoals ARMABOOST en SCALE BOOST, waardoor het perfect is voor vissers die hun vangsten naar een hoger niveau willen tillen.

    Geavanceerde Technologie voor Verbeterde Prestaties

    De ARMABOOST-technologie van de Cardiff ARMAJOINT 60SS verhoogt de werpprestaties door het kunstaas tijdens het werpen te laten vouwen, waardoor een compactere en aerodynamische vorm ontstaat. Dit zorgt voor verdere en preciezere worpen, waardoor je die moeilijk bereikbare plekken kunt bereiken. Strategisch geplaatste magneten aan de uiteinden van de secties verbeteren de uitlijning, wat resulteert in een natuurlijke zwemactie, zelfs bij lage snelheden.

    Levensechte Visuele Aantrekkingskracht

    Met SCALE BOOST bootst de Cardiff ARMAJOINT 60SS de schubbenpatronen van prooivissen natuurgetrouw na, wat zorgt voor een realistisch uiterlijk dat vissen vaak triggert om met meer vertrouwen toe te slaan. Deze visuele aantrekkingskracht is vooral effectief in helder water, waar de levensechte details van het kunstaas het verschil kunnen maken tussen een succesvolle vangst en een gemiste kans.

    Perfect voor Langzame Dagen

    De Cardiff ARMAJOINT 60SS is ideaal voor dagen waarop forellen en andere kleine roofvissen inactief zijn en niet agressief eten. De natuurlijke zwemactie bij lage snelheden maakt dit kunstaas perfect om zelfs de meest kieskeurige vissen te verleiden. Het langzame, soepele zwembewegingen zorgen ervoor dat forellen het aas niet kunnen weerstaan, wat resulteert in meer aanbeten en succesvolle vangsten.

    Een Revolutie in Forelvissen

    Bereid je voor om je visspel te revolutioneren met de Cardiff ARMAJOINT 60SS. Dit kunstaas is ontworpen om zelfs de meest kieskeurige forel te verleiden, en de ARMABOOST-technologie tilt de werpprestaties naar een hoger niveau. Je kunt met vertrouwen casten, wetende dat je een compact, aerodynamisch kunstaas gebruikt dat perfect is voor moeilijk bereikbare plekken. De levensechte SCALE BOOST-technologie zorgt voor een visuele aantrekkingskracht die gegarandeerd meer aanbeten zal veroorzaken.

    Ervaar forelvissen als nooit tevoren met de Cardiff ARMAJOINT 60SS. Verbeter je vangsten en maak je klaar voor een nieuwe standaard in kunstaas. Bezoek onze webshop en ontdek de ongeëvenaarde prestaties van de Cardiff ARMAJOINT 60SS!

Volg ons

Instagram settings not set