Forcemaster Trout Competition Super Sensitive (2 delen)

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen verzonden
  • Overzicht
  • Details
  • Het Forcemaster Trout Competition-assortiment van Shimano is speciaal ontworpen voor het vissen op forelmeren met levend aas of deegaas, met behulp van gewone en sribulino dobbers. Met een ingetogen zwart en rood uiterlijk, bieden de Full Carbon blanks prachtig uitgebalanceerde en gevoelige acties, en leveren ze een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

    Het vissen op forel in Europa met wormen en ander levend aas, of deegachtig aas, wordt steeds populairder. Om het maximale uit deze kleine wateren te halen met dobbervistechnieken, heb je de juiste hengels nodig. De Forcemaster Trout Competition biedt alles wat je nodig hebt voor deze spannende visstijl. Deze hengels worden gekenmerkt door hun lichtheid en gevoeligheid, evenals veelzijdige snelle acties die werpprestaties combineren met een snelle topactie en gevoeligheid voor fijne beetregistratie. Voor vissers die de voorkeur geven aan een 'shaking' visstijl, is er een speciaal slow action model dat perfect is afgestemd op deze techniek.

    Kenmerken van de Forcemaster Trout Competition Super Sensitive modellen:

    • Full Carbon Blanks: Lichtgewicht, slank en zeer goed uitgebalanceerd met een snelle actie.
    • Diaflash Versterking: Verbetert de controle bij het werpen en het drillen van de vis, en genereert uitstekende werpafstanden, zelfs bij het gebruik van ultralichte dobbers.
    • Modieus Gespleten EVA Handvat: Voorzien van opvallende rode kragen en een hoogwaardige VSS molenhouder.
    • Lichtgewicht Shimano Hardlite Geleideogen: Verbeteren de gevoeligheid van de blanks en zorgen voor een soepele lijnvoering.
    • Beschikbaarheid in Verschillende Modellen en Lengtes: Van Super Sensitive modellen tot veelzijdige Multi-length Sensitive modellen en 'Shaking' modellen om aan alle eisen te voldoen.

    Toepassing:

    Deze hengels zijn ideaal voor vissers die graag vissen op forelmeren met behulp van levende aassoorten of deegaas, en die op zoek zijn naar een lichte, gevoelige en veelzijdige hengel die geschikt is voor verschillende vistechnieken.

    Met de Shimano Forcemaster Trout Competition Super Sensitive hengels bent u verzekerd van een hoogwaardige viservaring, ongeacht de visstijl die u verkiest. Voeg deze uitzonderlijke hengel toe aan uw uitrusting en ervaar de perfecte combinatie van lichtheid, gevoeligheid en werpprestaties.

Volg ons

Instagram settings not set