Rod Catana FX Spinning (2 delen)

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen verzonden
  • Overzicht
  • Details
  • De Catana kunstaashengels, met hun moderne looks, bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Verkrijgbaar in zowel Fast als Moderate-Fast acties, zijn deze hengels geschikt voor verschillende stijlen van roofvissen. Als je op zoek bent naar een betaalbare hengel die je het vertrouwen geeft om elke uitdaging aan te gaan, dan is de Catana een uitstekende keuze. Ontwikkeld op een Full Carbon blank, valt deze serie zeker op.

    Technische Specificaties en Acties

    • Fast Actie Modellen: Ontworpen voor kunstaas waarbij je zelf de actie moet geven, zoals shads en twitchbaits.
    • Moderate-Fast Actie Modellen: Ideaal voor het vissen met crankbaits en spinners.

    Hoogwaardige Constructie

    De Full Carbon blank van de Catana is versterkt met Geofibre voor extra kracht, wat vooral nuttig is bij de lichtere modellen. Dit is essentieel bij het drillen van grote, sterke vissen die jouw uitrusting maximaal op de proef stellen. Alle modellen zijn uitgerust met Shimano Hardlite geleideogen, die licht, sterk en perfect geschikt zijn voor mono- en gevlochten hoofdlijnen.

    Ergonomisch Ontwerp

    Om de prestaties verder te verbeteren en het moderne uiterlijk te complementeren, is elke hengel voorzien van een ergonomische VSS-stijl molenhouder die perfect op de blank past. Deze ontwerpstijl wordt veel gebruikt door professionals en zorgt voor een comfortabele en efficiënte viservaring.

    Modeloverzicht

    • Fast Actie Modellen: Er zijn 8 modellen met een fast actie, ideaal voor het geven van de juiste actie aan shads en pluggen door korte rukjes aan de hengeltop te geven. Deze modellen hebben een moderne kurk/EVA combinatie handgreep.
    • Moderate-Fast Actie Modellen: In dit bereik zijn er meer dan 20 modellen, veelzijdig en geschikt voor verschillende visstijlen. Vooral effectief voor het vissen met crankbaits en spinners, deze modellen zijn voorzien van een kurken handvat en bieden een uitzonderlijke drilactie om de grootste en krachtigste vissen de baas te zijn.

    Conclusie

    Welke Catana je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je een goede keuze hebt gemaakt om jouw visprestaties tot nieuwe hoogten te verheffen. Bezoek onze webshop en ontdek zelf waarom de Shimano Catana kunstaashengels een onmisbare toevoeging zijn aan jouw visuitrusting. Bereid je voor op een verbeterde viservaring met deze hoogwaardige en veelzijdige hengels van Shimano!

Volg ons

Instagram settings not set