Logo Cap

€10,95
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen verzonden
  • Overzicht
  • Details
  • De Tubertini Logo Cap is de perfecte keuze voor vissers en outdoorliefhebbers die op zoek zijn naar een comfortabele en stijlvolle pet. Deze pet is ontworpen met zowel functionaliteit als stijl in gedachten, waardoor het een must-have accessoire is voor elke buitenactiviteit.

    Belangrijkste Kenmerken:

    • Comfortabele Pasvorm: De Tubertini Logo Cap is ontworpen om de hele dag door comfortabel te dragen, of u nu op het water bent of een wandeling maakt. De zachte materialen zorgen voor een aangenaam gevoel op het hoofd.

    • Verstelbare Maat: De pet is uitgerust met een verstelbare band aan de achterkant, zodat u de maat eenvoudig kunt aanpassen voor een perfecte pasvorm. Dit zorgt ervoor dat de pet altijd stevig en comfortabel blijft zitten, ongeacht de hoofdomvang.

    • Stijlvolle Vizier: Het vizier biedt uitstekende bescherming tegen de zon, zodat uw ogen beschermd blijven tegen fel licht, terwijl u toch een helder zicht behoudt. Ideaal voor gebruik tijdens zonnige dagen.

    • Tubertini Logo: De pet is voorzien van het herkenbare Tubertini-logo, wat een extra vleugje stijl en kwaliteit toevoegt aan uw outfit. Het logo staat symbool voor de hoge standaard van vakmanschap die Tubertini biedt.

    Samenvatting:

    De Tubertini Logo Cap combineert stijl, comfort en functionaliteit in één. Of u nu een dagje gaat vissen, wandelen of gewoon van het buitenleven geniet, deze pet biedt de bescherming en het comfort die u nodig heeft. Dankzij de verstelbare pasvorm en het stijlvolle ontwerp is de Tubertini Logo Cap een onmisbaar accessoire voor elke outdoorliefhebber. Bestel nu en voeg deze stijlvolle pet toe aan uw uitrusting!

Volg ons

Instagram settings not set