Nylon Trophy Fluo Manie 300m

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen verzonden
  • Overzicht
  • Details
  • De Zebco Trophy Fluo Manie 300m is de tweede generatie van de populaire Trophy-lijnen, nu uitgerust met geavanceerde productietechnologie en een opvallend nieuw ontwerp. Deze monofilamentlijn brengt alle belangrijke eigenschappen naar een hoger niveau en is ontworpen voor vissers die op zoek zijn naar optimale zichtbaarheid van hun lijn tijdens het vissen op roofvis of witvis.

    De fluorescerende eigenschappen van de Trophy Fluo Manie zorgen ervoor dat je de lijn altijd duidelijk kunt volgen, zelfs bij slecht licht of in troebel water, waardoor je geen enkele beet meer mist.

    Belangrijkste kenmerken:

    • Fluorescerende kleur: De felle kleur van de lijn zorgt voor uitstekende zichtbaarheid, zodat je de lijn continu in de gaten kunt houden en snel kunt reageren op iedere beweging.

    • Ideaal voor roof- en witvis: Of je nu op roofvis zoals snoek of snoekbaars vist, of op witvis zoals brasem of karper, deze lijn biedt je de controle en precisie die je nodig hebt.

    • Duurzame monofilamentlijn: De lijn is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur en betrouwbare prestaties, zelfs onder zware omstandigheden.

    • Weinig rek: De lijn heeft minimale rek, wat essentieel is voor een effectieve aanslag en directe controle over de vis, zelfs over grotere afstanden.

    • Slijtvast: De Trophy Fluo Manie 300m is bestand tegen wrijving langs obstakels in het water, zoals stenen en takken, en blijft betrouwbaar in uitdagende omgevingen.

    De Zebco Trophy Fluo Manie 300m is de ideale keuze voor zowel beginners als ervaren vissers die hun lijn altijd goed zichtbaar willen hebben, zonder in te leveren op kracht of duurzaamheid. Deze lijn helpt je om elke vangst met precisie en controle binnen te halen, zelfs in de moeilijkste omstandigheden.

    Beschikbaar in verschillende diameters om aan jouw specifieke visbehoeften te voldoen.

Volg ons

Instagram settings not set